Campanie electorală la Satu Mare: lucrurile bune se fac cu oameni buni!

Mai avem doar o săptămână de campanie electorală! Ce repede a trecut…

La Satu Mare, campania de până acum a fost frumoasă și civilizată: echipele și staff-ul nostru au mers în toate localitățile și cartierele și au stat de vorbă cu oamenii. Totul s-a desfășurat într-o atmosferă calmă, prietenoasă și constructivă. Așa va fi și în ultima săptămână.

Și asta se datorează în primul rând candidaților noștri. Sunt oameni pe care te poți baza, care își țin cuvântul dat și își duc la capăt proiectele. 👍

Avem oamenii potriviți pentru Consiliul Județean și pentru consiliile locale. Fiecare în parte este valoros, fiecare are dorința de a face ceva pentru sătmăreni, fie ei din comune sau orașe.

Sunt destule de făcut la Satu Mare, chiar dacă e un județ frumos. Resursele noastre trebuie însă mai bine gospodărite, într-un timp în care comunitățile sunt în competiție. Un primar bun, un președinte de Consiliu Județean bun sau consilierii buni muncesc pentru a crește calitatea vieții oamenilor din comunitățile lor. Știu că asta vor face colegii mei!

Au toată încrederea și susținerea mea. Victoria lor în alegeri va fi o victorie a comunităților din județ. Pentru că lucrurile bune se fac cu oameni buni!

Fara comentarii

Adauga un comentariu