Succes în campania electorală colegilor din PSD Satu Mare!

Începe campania electorală pentru alegerile locale! Va fi o lună „nebună!”

Am fost în toate campaniile cu colegii mei din PSD Satu Mare și abia aștept să merg și de această dată prin județ să vorbim cu oamenii! Avem cei mai buni candidați, capabili să le ofere sătmărenilor #siguranța unui trai mai bun!

Vă mărturisesc că am un mare respect pentru cei care intră în cursă – dr. Coica Dorel, la Primăria municipiului Satu Mare, Radu Roca la Consiliul Județean și toți ceilalți, primari în fucție sau candidați noi: nu este ușor să gestionezi o comunitate, fie ea primărie de comună, de municipiu sau un județ. Resursele sunt mici, iar așteptările și nevoile sunt uriașe. Trebuie să dai dovadă de multă energie, putere de muncă și de convingere, răbdare, viziune, capacitatea de a găsi soluții.
Candidații noștri au însă ceva în plus, pe lângă toate acestea – empatie și solidaritate față de cei vulnerabili. Este ceea ce ne deosebește pe noi, social-democrații, de ceilalți competitori politici. Iar românii știu asta.

Sper să fie o campanie electorală fără incidente, fără riscuri – dată fiind situația epidemiologică – și cu rezultate foarte bune pentru echipele PSD din Satu Mare! Succes tuturor și sunt alături de voi toți!

Fara comentarii

Adauga un comentariu